Glutamin, Arginin, HMB:

A proteineknek alapvető szerepük van az izomszövetek regenerálódásában. Edzés közben az izmok energiaraktárai kiürülnek, az izomrostokban mikrosérülések keletkeznek, amelyeket minél gyorsabban helyre kell állítani.

Az intenzív edzés, sportolás glutamin- és argininhiányt kiváltó állapot lehet. A szervezet ilyenkor nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes ezeket az alkotóelemeket biztosítani, hiányuk késleltetheti a regenerálódási folyamatot.

A béta-hidroxi-béta-metil-butirát (vagy más néven a HMB) egy olyan vegyület, amelyet a szervezet egy aminosavból: a leucinból állít elő. A HMB lassíthatja az izomszövet lebontási sebességét és csökkentheti az izomsérülések kialakulását.

További alkotóelemek a gyorsabb regenerálódáshoz:

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez. A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz, mely jó hasznosulással rendelkezik.

A cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézis, a szénhidrát-anyagcsere és a sav-bázis egyensúly fenntartásában és a szelénnel együtt hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A D3-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció és az egészséges csontozat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

A Palatinose (izomaltulóz) energiát pótló cukorhelyettesítő. Kalóriatartalma ugyanakkora, mint a közönséges cukoré, viszont az energia lassabban szabadul fel belőle, így elnyújtott vércukoremelkedést és hosszabb energiaellátást biztosít.

 

A Bilac Sport Reload 8 az 1-ben készítmény azoknak, akik komolyan gondolják a sportolást.

Komplex összetételének köszönhetően hozzájárul a gyorsabb izomregenerálódáshoz, ráadásul szigorúan ellenőrzött körülmények között készül, minősített gyártási körülmények között. A készítmény glutén-, laktóz-, és színezékmentes, valamint vegetáriánus étrendbe illeszthető. 

A készítmény egy adagja (2 adagoló) összesen 43 kcal (183 kJ) energiaértékű: 4g cukor (Palatinose) mellett 7g fehérje jellegű anyagot tartalmaz (L-glutamin, L-arginin, HMB), nem befolyásolja a sportolók előírt dietetikai programját.

A Bilac Sport Reload könnyen oldódó citrus ízű por, akár más, sportoláshoz alkalmazott készítményekkel (pl. BCAA) is együtt fogyasztható.

A Bilac Sport Reload

Ismerd meg a Bilac Sport Reloadot!


Hatóanyagok

Hatóanyagok a Bilac Sport Reloadban


Blog

Cikkek, érdekességek