ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ SPORTOLÓKNAK A GYORSABB IZOMREGENERÁLÓDÁSHOZ

könnyen oldódó, citrus ízű por

A proteineknek alapvető szerepük van az izomszövetek regenerálódásában. Edzés közben az izmok energiaraktárai kiürülnek, az izomrostokban mikrosérülések keletkeznek, amelyeket minél gyorsabban helyre kell állítani.

Az intenzív edzés, sportolás glutamin- és argininhiányt kiváltó állapot lehet. A szervezet ilyenkor nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes ezeket az alkotóelemeket biztosítani, hiányuk késleltetheti a regenerálódási folyamatot.

A béta-hidroxi-béta-metil-butirát (, vagy más nevén a HMB) egy olyan vegyület, amelyet a szervezet egy aminosavból: a leucinból állít elő. A HMB lelassíthatja az izomszövet lebontási sebességét és csökkentheti az izomsérülések kialakulását.

További alkotóelemek a gyorsabb regenerálódáshoz:

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez. A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz, mely jó hasznosulással rendelkezik.

A cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézis, a szénhidrát-anyagcsere és a sav-bázis egyensúly fenntartásában és a szelénnel együtt hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A D3-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció és az egészséges csontozat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

A Palatinose (izomaltulóz) energiát pótló cukorhelyettesítő. Kalóriatartalma ugyanakkora, mint a közönséges cukoré, viszont az energia lassabban szabadul fel belőle, így elnyújtott vércukoremelkedést és hosszabb energiaellátást biztosít.

 

Hatóanyagok az ajánlott adagban

Megnevezés:

1 adagban

*NRV%

L-Glutamin

 5,0 g

nincs meghatározva

L-Arginin

 1,0 g

nincs meghatározva

HMB

 0,7 g

nincs meghatározva

Magnézium

 0,17 g

45%

Cink

 0,016 g

160%

Szelén

 0,000055 g

100%

D3-vitamin

 0,00001g

400 NE

*NRV%: a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a.

 

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

Naponta 2 adagolókanállal sportolás alatt vagy azt követően (az adagolókanál a dobozban található).

 

Összetevők:

L-glutamin, Palatinose, Trimagnézium citrát, L-arginin, Béta-hidroxi-béta-metil butirát (HMB), ízesítő szerek (citromsav, almasav, citrom-aroma, lime-aroma), Cink szulfát monohidrát, ízesítő szer (szukralóz), Szelenomethionin, Ízesítő szer (narancs-aroma), D3 vitamin.

 

Felhasználási javaslat:

A Keverjen el két adagolókanál Bilac Sport Reload-ot (14g) 1,5-2 dl vízben, vagy tetszőleges folyadékban és fogyassza el!

 

Tárolás:

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!

 

Forgalmazó:

Bilac Hungary Kft. 1112 Budapest, Repülőtéri út 2/A, Magyarország

 

Származási hely:

EU