HMB (béta-hidroxi-béta-metil-butirát)

A HMB egy természetes esszenciális aminosav, a leucin aktív metabolitja. Növeli az izomszövet tömegét, teljesítményét és erejét, javítja az aerob és az anaerob kapacitást is. Csökkenti az izomsérülések kialakulását és gyorsítja azok regenerálódását. 

 

GLUTAMIN

A glutamin rendkívül népszerű sportolók körében, ugyanis a nagy terhelésnek kitett izomsejtek fontos tápanyaga. Képes a muszkuláris károkat ellen-súlyozni, véd az izomvesztéstől és elősegíti az izomregenerációt.

 

ARGININ

Növeli az izomzat természetes növekedési hormon szintjét, így segíti az izomfehérjék képződését. Tágítja az izomszövetben az ereket, így hatékonyabban jutnak el a tápanyagok és az oxigén az izomba. Segíti a tejsav elszállítását, gyorsítja a regenerációt.

 

PALATINOSE

A Palatinose (izomaltulóz) energiát pótló cukor-helyettesítő. Az energia lassabban szabadul fel belőle, így elnyújtott vércukoremelkedést és hosszabb energiaellátást biztosít.

 

MAGNÉZIUM

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez. A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz, mely jó hasznosulással rendelkezik. 

 

CINK, SZELÉN

A cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézis, a szénhidrát-anyagcsere és a sav-bázis egyensúly fenntartásában. A cink és a szelén együtt hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén hozzájárul emellett a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint, a köröm és a haj normál állapotának fenntartásához is.

 

D3-VITAMIN

A D3-vitamin köztudottan lételeme az emberi szervezetnek. Hozzájárul az egészséges izomfunkció és az egészséges csontozat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.